Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Da li znate da ovih 7 stvari vrlo lako možete očistiti paročistačem?

  • Uklonite masnoću
  • Dezinfikujte sve čvrste površine
  • Osvežite sve vrste tkanina
  • Lako očistite fugne u kuhinji ili kupatilu
  • Odmrznite frižider
  • Za idealno čiste tuš kabine
  • Sve staklene površine bez belih mrlja i tragova

1. Uklonite masnoću

Sjajan i jednostavan način za uklanjanje masnoća i drugih nečistoća u rernama, loncima, ringlama. Usmerite mlaz direktno na površinu i posmatrajte kako nečistoća nestaje za nekoliko sekundi. Na kraju samo prebrišite krpom.

2. Dezinfikujte sve čvrste površine

Da li znate da Vaš paročistač idealan za temeljno čišćenje radnih površina u kuhinji, tuš kabine...? Vrela para svojom snagom uništava sve bakterije i mikrobe, i to bez korišćenja hemijskih sredstava.

3. Osvežite sve vrste tkanina

Sjajan način da osvežite bilo koje vrste tkanina u svom domu bez hemikalija. Zavese, nameštaj, posteljina...ne samo da će biti super čisti, nego će izgledati kao potpuno novi.

4. Lako očistite fugne u kuhinji ili kupatilu

Prilikom čišćenja stana ili kuće, jedan od najtežih zadataka je čišćenje fugni u kupatilu ili kuhinji. Ali zahvaljujući ovom paročistaču, to ćete uraditi brzo i bez ikakvog napora. Vrela para svojom snagom će za samo nekoliko sekundi ukoliniti svu nečistoću.

5. Odmrznite frižider

Ukoliko želite brzo da odmrznete frižider, paročistač je idealno rešenje. Bitno je da to uradite oprezno (obzirom da u pitanju električni uređaj) i izbegavajte direktan dodir paročistača sa vodom tokom odmrzavanja.

6. Za idealno čiste tuš kabine

Vlaga u kupatilu, a pogotovo u tuš kabini, izaziva pojavu buđi. Uz ovaj paročistač brzo, lako i temeljno možete je ukloniti sa zavesa ili staklenih vrata u tuš kabini dok istovremeno uklanjate i svu nakupljenu nečistoću.

7. Sve staklene površine bez belih mrlja i tragova

Koliko god se potrudili da Vam prozori, ogledala ili stakla na vratima budu kristalno čisti, često se događa na njima ostanu mrlje od vode i tragovi krpe. Ovaj paročistač veoma lako rešava taj problem. Samo usmerite mlaz direktno na površinu i posmatrajte kako nečistoća nestaje za nekoliko sekundi