Sklopiva korpa

Photo
Video

Neka vaš dom bude dobro organizovan i uredan sa sklopivim Rovus korpama. Dovoljno je da ih rasklopite kada su vam potrebne a nakon upotrebe ih sklopite i odložite bilo gde jer ne zauzimaju puno prostora. Ove praktične korpe dostupne su u 3 veličine: S, M i L.

Sklopiva korpa
1.499,00 din.
Odaberi opciju
Pozovite nas na: 021 487 60 76
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
Ukratko

Neka vaš dom bude dobro organizovan i uredan sa sklopivim Rovus korpama. Dovoljno je da ih rasklopite kada su vam potrebne a nakon upotrebe ih sklopite i odložite bilo gde jer ne zauzimaju puno prostora. Ove praktične korpe dostupne su u 3 veličine: S, M i L.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Višenamenske sklopive korpe za sve namene

Kako bismo dom održavali čistim i urednim obično nam je potrebno dosta kutija i korpi kako bismo što bolje organizovali prostor u kom živimo. Uglavnom, svi mi imamo poteškoće sa ograničenim prostorom, samim tim korpe i kutije regularnih veličina najčešće nam zauzumaju dosta prostora prilikom skladištenja. Sa Rovus sklopivim korpama prestaćete da razmišljati o uštedi prostora; rasklopite ih kada su vam potrebne i sklopite ih i sklonite kada vam više nisu potrebne!

Savršene su za upotrebu u kupatilu, kuhinji, garaži, za kampovanje, u studentskim domovima, ili gde ste ograničeni sa prostorom. Korpe mogu biti idealne za dečije igračke, veš i hemikalije i drugo. Sa njima, možete organizovati sve aktivnosti u domaćinstvu bez da zauzimate dragoceni prostor.

Rovus Collapsible Basket

Sklopiv i praktičan dizajn koji štedi prostor

Glavna prednost Rovus sklopivih korpi je jedinstven dizajn. Korpu možete lako i brzo otvoriti u punoj veličini i sklopiti da bude ravna i tanka, kako bi je mogli staviti bilo gde.

Kako štede prostor svojom funkcionalnošću, ove prostrane korpe mogu da izdrže od 10 do 15 kg i napravljene su od materijala koji ne sadrži BPA. Gornji obod i dno su od čvrstih materijala koji obezbeđuje dodatnu podršku dok ručke za nošenje savršeno prijanjaju i ne kližu se prilikom nošenja.

  • Rovus Collapsible Basket

    Širom otvorite korpu kada je koristite.

  • Rovus Collapsible Basket

    Sklopite je kako biste mogli da je skladištite.

Velika sklopiva korpa idealna za veš

Rovus korpa L veličine je savršen dodatak koji Vam pomaže da skupite veš za pranje ili da ga raširite jednostavnije i brže nego ikada pre. Kada je rasklopljena doseže visinu 27 cm i podnosi teret do 15 kg – idealna za širenje veša ili dečije igračke. Kada zavšite sa poslom sklopite je i sklonite.

Prozračeni vazdušni otvori pružaju ventilaciju, uvek ćete imati svež veš.

Rovus Collapsible Basket

Korpa srednje veličine pogodna za sve poslove u domu

Srednje velika korpa M veličine, 26 cm visine i podržava težinu do 15 kg. Idealna je za manje količine veša, prenos kabastih stvari...

Prozračeni otvori za ventilaciju obezbeđuju protok vazduha i odvod vlage iz vlažne odeće i sprečavaju neprijatne mirise.

Rovus Collapsible Basket

Praktična sklopiva korpa S veličine za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

Rovus sklopiva korpa je idealna razne zadatke i izazove. Sa 24.5cm visinom kada je potpuno rasklopljena i kapaciteta do 10 kg, savršen je pomoćnik pri pranju prozora, prenos sredtava za čišćenje, ili za gašenje vatre na kampovanju. S veličina je idealna da pakovanje i prenos sitnijih stvari kako u domu tako i kada idete na odmor i putovanja.

Može poslužiti i za hlađenje pića dok ste u prirodi. Napunite je ledom, stavite piće unutra da se rashladi i uživajte!

Rovus Collapsible Basket

Jednostavno i praktično skladištenje bilo gde u Vašem domu

Sklopive korpe su izuzetno praktične, posebno su pogodne za manje domove sa ograničenim prostorom, mogu se skladištiti bilo gde. Možete ih držati u ostavi, kupatilu, ispod kreveta...

Kada se sklope veoma se uske te ih možete staviti između mašine za veš i za sušenje, gepeku automobila kada idete na izlet i putovanja.

Rovus Collapsible Basket
Tehničke informacije
Dimenzije S: 24,5 cm rasklopljena; 5 cm sklopljena; M: 27 cm rasklopljena; 7 cm sklopljena; L: 26,5 cm rasklopljena; 7,5 cm sklopljena

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Poručite online 24/7 ili posetite naše prodavnice !