Rovus Nano Linija

Štiti svaki deo vašeg doma

Nano Line Product

Doživite efikasno dubinsko čišćenje na nano nivou

 

Inovativna linija Rovus Nano je sledeći korak u evoluciji čišćenja. Zdraviji i sigurniji dom je na samo nekoliko koraka. UV-C svetlost efikasno ubija nano organizme sa 99,9% efikasnosti.

 
 
  • Eliminiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki

  • Ekonomično

 
 

Stvorite bezbednije okruženje u svom domu

 

Mikroorganizmi prisutni u vazduhu i na površinama - poput virusa, bakterija i plesni - mogu ugroziti vaše zdravlje i kontaminirati podove, krevete, kauč ili vazduh. UV-C svetlost apsorbuje DNK mikroorganizama, uništava njihovu strukturu i inaktivira žive ćelije. Virusi imaju najjednostavniju strukturu, pa se prvo eliminišu. UV-C svetlost omogućava duboku dezinfekciju. Virusi, bakterije, plesan,stenice, grinje i gljivice se tako eliminišu, a površine u vašem domu dezinfikuju.

 
 

Spavanje bez grinja

 

Kako UV-C svetlost prodire duboko u površine i predmete, uvek ćete spavati bez grinja. Virusi, bakterije, plesni i gljivice su istorija. Stvorite sigurnije okruženje za sebe i svoju porodicu. Spavajte bolje, dišite bolje.

 
 
Da li znate?

Mikroorganizmi ne mogu razviti otpornost na UV-C svetlost. Ekološki je prihvatljivo jer nema potrebe za dodavanjem hemikalija. Stavite dobrobit porodice na prvo mesto i stvorite zdravije okruženje za život.

Da li ste spremni da iskusite sve prednosti UV-C svetlosti uz Rovus?