Rovus Nano Linija

Štiti svaki deo vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasnost dubinskog čišćenja na nano nivou

 

Inovativna linija Rovus Nano je sledeći korak u evoluciji čišćenja. Zakoračite u svet fantastičnih rezultata čišćenja.

 
 
  • Eliminiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki

  • Ekonomičan

 
 

Nano čestice su svuda – u vazduhu koji udišemo, krevetu u kom spavamo i na podovima na kojima se igraju naša deca.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode

 

Rovus Nano tehnologija stvara doslednu, snažnu parnu maglu pod visokim pritiskom. Visoka temperatura i pritisak rezultiraju intenzivnim sudarom molekula vode i izbacivanjem suve pare sa nanočesticama i kvalitetnim negativnim jonima.

 
 

Negativni joni su uglavnom zastupljeni oko tekućih voda, a poznati su i kao vitamini iz vazduha. Oni izvlače vodonik iz spoljnog proteinskog omotača virusa i tako ih lako uklanjaju bez ikakvih hemikalija.

 
 

Rovus Nano tehnologija isporučuje samo najbolji kvalitet negativnih jona - koji efikasno uklanja neaktivne klice i alergije iz vašeg doma - na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

 
 

Nano para - novi koncept efikasne moći čišćenja

 

Čestice pare Rovus Nano lako prodiru i u najdublji mikro nivo materijala. Tamo temeljno uklanjaju bakterije čak i na onim mestima na koja redovne čestice pare ne mogu da dođu.

 
 
Nano para
Obična para

Štiti vaš dom

 
Toliko bezbedan da ga možete koristiti na svim površinama

Čestice pare Rovus Nano lako prodiru i u najdublji mikro nivo materijala. Tamo temeljno uklanjaju bakterije čak i na onim mestima na koja redovne čestice pare ne mogu da dođu.

 
 
Sterilišite svoj dom

Uprkos svojoj delikatnosti i finoći, efikasno uklanja mirise, kao i 99,9% bakterija poput fine Escherichia coli i salmonelle aertricke, čineći vaš dom čistijim i sigurnijim za život.

 
 

Spreman za upotrebu u svega nekoliko sekundi

 

Stalni trenutni protok nano pare kod Rovus Nano tehnologije kreće za samo nekoliko sekundi, štedeći vaše vreme i čineći čitav postupak čišćenja lakšim i efikasnijim.

 
 

Da li ste spremni da iskusite sve prednosti Rovus Nano parne tehnologije?