Rovus Nano Linija

Štiti svaki deo vašeg doma

Nano Line Product

Doživite efikasno dubinsko čišćenje na nano nivou

 

Inovativna Rovus Nano linija je sledeć́i korak u evoluciji čišćenja. Efikasni, ekološki prihvatljivi proizvodi koji štede novac stvoriće bolji, čistiji i sigurniji dom za vas i vašu porodicu.

 
 
  • Eliminiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki

  • Ekonomičan

 
 

Četiri sistema - efikasna tehnologija i najveća snaga čišćenja - Rovus Nano linija osigurava vam zdravije, sigurnije i prijatnije okruženje.

 
Nano para

Nano čestice su nevidljive za vaše oko, ali mogu biti štetne. Napredna tehnologija nano pare koja koristi snagu prirode ubija 99,95% bakterija i klica. Zbog svoje nano veličine, Rovus nano tehnologija lako isparava čestice, prodirući duboko u nano nivo materijala. Eliminiše bakterije na nivou koji normalne čestice pare ne mogu dostići.

Tehnologija nano pare

Nano para

 
 
HEPA H13 filtracija

Skrivene opasnosti iz vazduha koje prete vašem domu zahtevaju maksimalno efikasno rešenje od 360°. Visokokvalitetni filter HEPA 13 pruža čak 99,95% efikasnosti, hvatajući i najsitnije nano čestice, a dodatni antibakterijski tretman uklanja sve nevidljive pretnje i stvara sigurniji dom.

Zaštitite svoj dom

HEPA H13 filtracija

 
 
 
Jonizacija

Prašina, bakterije, polen, dim i drugi alergeni su samo neke od čestica koje možete pronaći u svom domu. Stvaranje negativnih jona i uklanjanje pozitivnih jona iz vazduha stvara sigurnije okruženje. Rovus nano linija proizvodi negativne jone najvišeg kvaliteta. Oni izvlače vodonik iz proteinskog omotača virusa i na taj način ih lako eliminišu, bez upotrebe hemikalija. Uklonite klice i alergene na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

Stvorite sigurnije okruženje

Jonizacija

 
 
UV-C zraci

Nano čestice su svuda, u vazduhu koji udišemo, na svim površinama, pa čak i u našim krevetima. UV-C svetlost ubija 99,9% mikroorganizama pri kontaktu, uklanjajući nevidljive opasnosti u vašem domu. Stvorite siguran dom bez virusa i bakterija za dobro vaše porodice.

Spavajte bezbrižno

UV-C zraci

 
 
 

Da li ste spremni da iskusite sve prednosti efikasnih proizvoda iz linije Rovus Nano?