<

Rovus Nano Linija

Štiti svaki deo vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasnost dubinskog čišćenja na nano nivou

 

Inovativna linija Rovus Nano je sledeći korak u evoluciji čišćenja. Zdraviji i sigurniji dom je na samo nekoliko koraka. HEPA filter H13 sakuplja i najsitnije nano čestice sa 99,9 % efikasnosti, stvarajući čist, bezbedan vazduh, bez iritanata.

 
 
  • Eliminiše do 99,9 % bakterija i virusa

  • Ekološki

  • Ekonomičan

 
 

Nano čestice su svuda – u vazduhu koji udišemo, krevetu u kom spavamo i na podovima na kojima se igraju naša deca.

Filter za bezbednije okruženje

 

Nano čestice se hvataju dok prolaze kroz pokretni vazdušni prostor i približavaju se vlaknu filtera, a zatim zaglavljuju presretanjem, dok se druge zarobljavaju difuzijom - čestice se sudaraju i zatim usisavaju u vlakno HEPA filtera.

 
 

HEPA filtracija zarobljava i najsitnije čestice poput prašine, mikroba i alergena do PM 2,5 i može očistiti vazduh sa čak 99,9 % efikasnosti.

 
 

Specijalni, antibakterijski tretman sprečava rast bakterija na filteru. Na ovaj način osiguravamo da iz filtera ne dolazi loš miris.

 
 

Poređenje HEPA sa običnim filterom

 

Uobičajeni filteri mogu zarobiti čestice velike do 0,12 mikrometara, dok HEPA filter može zarobiti one koji su još manje - do svega 0,01 mikrometra.

Prednosti filtracije vazduha za zdravlje

Spore plesni, perut kućnih ljubimaca, polen i druge nečistoće u vazduhu vodeć́i su uzročnici alergija i napada astme. HEPA H13 filtracija osigurava uklanjanje iritantnih čestica iz vazduha koji udišete, čineći ga zdravijim i sprečava pojavu napada.

 
 
Uklanja 99,9 procenata nečistoće iz vazduha

Filter je klasifikovan kao HEPA H13 samo ako ispunjava određene standarde. On mora da ima kapacitet da eliminiše gotovo sve nečistoće u vazduhu. Stvorite okruženje bez alergija, klica, bakterija i loših mirisa pomoću naše nove tehnologije nano filtriranja.

 
 

Da li ste spremni da iskusite sve prednosti efikasne HEPA filtracije uz Rovus?