• Nano paročistač

  ID: 110012911| SKU: 110012911

  0/5 ()

  Sa lakoćom dezinfikujte i očistite sve površinu u Vašem domu sa inovativnim Nano paročistačem. Ovaj moćni aparat stvara snažnu vodenu paru visokog pritiska veličine nano čestica, sa negativnim jonima koji su i do 10 puta učinkovitiji u odnosu na obično čišćenje. Snagom pare efikasno uklanja 99,9% virusa i bakterija na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

  Pozovite nas na: 021 487 60 76

  Cena: 8.999,00 din.


  Akcijska cena: 5.999,00 din.

  5.699,05 din. Klub 5
  Naručite odmah

Rovus  nano tehnologija

Doživite efikasnost dubinskog čišćenja.

Inovativna Rovus Nano tehnologija je sledeći korak u svetskoj evoluciji čišćenja.

Garantuje efikasnost dubinskog čišćenja sa vrhunskim rezultatima.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode.

 

Rovus Nano tehnologija stvara stalnu, snažnu paru pod visokim pritiskom. Visoka temperatura i pritisak dovode do intenzivnog sudaranja molekula vode. Tako nastaje suva para sa nano česticama i korisnim negativnim jonima.

 
 

Negativni joni najčešće nastaju u blizini tekućih voda, a poznati su i pod nazovom vazdušni vitamini. Oni izvlače vodonik iz proteinske opne virusa i na taj način ih jednostavno eliminišu - bez upotrebe hemikalija.

 
 

Rovus Nano tehnologija proizvodi najkvalitetnije negativne jone! Oni brzo i efikasno odstranjuju mikrobe i alergene iz vašeg doma na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

 
 

Nano para - novi koncept efikasne snage čišćenja

 

Zbog svoje nano veličine, čestice Rovus Nano pare lako prodiru duboko u mikro-nivoe materijala. Temeljno eliminišu bakterije na nivoima do kojih čestice obične pare ne mogu da dopru.

 
 
NANO PARA
OBIČNA PARA

Bezbedna upotreba na svim površinama

 

Napredna Nano tehnologija proizvodi suvu paru, koja neće nepotrebno pokvasiti niti oštetiti vaše podove. Brzo se suši, te je idealna za čišćenje i najosetljivijih površina.

 
 

Zaštitite i dezinfikujte svoj dom

 

Nano snaga efikasno će uništiti 99,9% virusa i bakterija! Eliminisaće i štetne bakterije poput Escherichia coli, Candida Albicans ili Salmonella Aertrycke. Vaš dom postaje čistiji i sigurniji.

 
 

Spreman za upotrebu za par sekundi

 

Rovus Nano Tehnologija osigurava da mlaz nano pare poteče za nekoliko sekundi. Tako štedite vreme, a ceo proces čišćenja je jednostavniji i efikasniji.

 
 

Unapredite svoj život Rovus Nano Tehnologijom

 
 • Tehnologija

  Tehnologija koja je prijavljena za patent stvara efikasne nano čestice i kvalitetne negativne jone

 • Efikasnost

  Prodiranje na mikronivou materijala, dezinfekcija i dubinsko osvežavanje površina

 • Bezbednost

  Tako sigurna da je možete koristiti na svim površinama

 • Higijena

  Efikasno odstranjuje neprijatne mirise i eliminiše 99,9% virusa i bakterija

 • Brzina

  Spreman za upotrebu za nekoliko sekundi

 • Pravo na povrat u roku od 14 dana

  Kupovinom na daljinu imate zakonsko pravo da proizvod vratite u roku od 14 dana, ukoliko on ne odgovara Vašim očekivanjima.

 • Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara

  Platite online kreditnom karticom, na rate ili pouzećem.

 • Telefonska podrška

  Potrebna Vam je pomoć ili imate pitanje u vezi poručivanja. Naši operateri će Vam pomoći korak po korak, pozovite 021 489 26 60

 • Posetite naše prodavnice

  Sve Rovus proizvode možete pogledati i kupiti u nekoj od naših prodavnica širom Srbije.

  Kliknite i pronađite najbližu
 • 100% sigurna kupovina

  Možete biti potpuno sigurni pri online plaćanju na našem sajtu. Brinemo i o sigurnosti Vaših ličnih podataka i poštovanju Vaše privatnosti.

Šta naše kupci misle o Rovus Nano tehnologiji:

 •          

  Uklanja sve jako, jako lako

  Jako sam srećna što imam Rovus Nano Floor paročistač! Čišćenje naših podova je izazov, u pitanju je delikatan i osetljiv parket, imamo malu decu, velikog psa i ne možete zamisliti koliko prljavštine se unese u kuću. Do sada, koristila sam samo običan mop, koji nije uspevao da očisti sve. Kada sam uključila Rovus Nano, površina za brisanje je bila skoro crna. On uklanja i najtvdokorniju prljavštinu, pa čak i lepljive ostatke hrane jako, jako lako.

  Milica
 •          

  Čišćenje nije više težak posao

  Sa ovom spravom ne osećam da je čišćenje kuće težak posao. Samo ga napunim, uključim, sačekam par sekundi i »besni« zvižduk me obavesti da je spreman za posao. Sada mi samo ostaje da gledam prljavštinu kako nestaje.

  Ilija
 •          

  Ne želite da propustite ovaj proizvod

  Sve što mogu da kažem je VAU! Moji podovi nikada nisu bili tako čisti. U početku sam se malo plašio da ga koristim, pošto imam parket u stanu, ali je odličan. Para je baš suva, a po prljavštini na papučici vidim da je pod kompletno očišćen. Nabavite ga čim pre, ne želite da propustite ovaj proizvod!

  Goran
 •          

  Ne znam kako sam živela bez njega

  Prosto ga obožavam. Ne znam kako sam živela bez njega. Moji podovi su zaista čisti. Dopada mi se svežina i čistoća, koja dolazi iz snage pare, a ne iz hemikalija. Jedini “problem” koji imam je da bi mi bio još praktičniji da ima duži kabel. Van toga, nemam ni jednu primedbu – čaroban je!

  Nevena

Da li ste spremni da prvi doživite prednosti napredne Nano tehnologiije uz Rovus Nano?

 

Rovus Nano paročistač za podove

Naručite odmah