Bluepower pegla sa LCD displejom G2

Photo
Video

Ostvarite idealne rezultate peglanja bilo koje vrste tkanina s peglom Rovus Bluepower LCD G2. Ova moćna pegla snage 2400W ima digitalni displej koji Vam omogućava odabir željene temperature za još lakše peglanje i maksimalnu zaštitu odeće.

Bluepower pegla sa LCD displejom G2
6.999,00 din.
Odaberi opciju
Proizvod je dostupan samo u nekim prodavnicama.
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Preuzmi u prodavnici
Ukratko

Ostvarite idealne rezultate peglanja bilo koje vrste tkanina s peglom Rovus Bluepower LCD G2. Ova moćna pegla snage 2400W ima digitalni displej koji Vam omogućava odabir željene temperature za još lakše peglanje i maksimalnu zaštitu odeće.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Peglajte brzo i lako!

Zaboravite na oštećenje odeće slučajno i usled nepravilne upotrebe. Rovus pegla na paru sa 3 različita načina automatskog isključivanja omogućava Vam da uvek imate savršeno ispeglan veš bez straha od uništavanja tkanine.

Na  LCD displeju jednostavno odaberite željenu temperaturu, a keramička podloga Vam olakšava peglanje.

Sistem zaštite od kamenca

Pegla poseduje dugme koje pomaže u eliminisanju kamenca u rezervoaru i u komorama kroz koju para prolazi. Ukoliko je voda visoke tvrdoće poželjno je koristiti ovu funkciju svake dve nedelje.

Sve što je potrebno jeste da napunite rezervoar za vodu, zagrejete peglu i ispustite vodu pritiskom na dugme "Self clean", sav kamenac će izaći sa vodom i Vaša pegla će biti čista.

Sistem protiv kapanja

Rovus pegla na paru poseduje zaštitu od kapljanja zahvaljujući kojoj ćete bezbedno koristiti peglu bilo kad i bilo gde. Sistem je podešen tako da voda ne može da izlazi iz pegle dok je pegla u procesu zagrevanja i hlađenja.

Automatsko isključivanje za maksimalnu sigurnost

Sistem automatskog isključivanja se aktivira ukoliko je pegla uključena u struju, a ne koristi se.

  • Ukoliko je pegla u horizontalnom položaju, a ne pomera se 30 sekundi sistem se aktivira i pojavljuje se obaveštenje na LCD displeju da je funkcija zagrevanja na pauzi. Sa prvim sledećim pokretom pegle, funkcija automatskog isključenja se gasi i možete nastaviti sa peglanjem.
  • Ukoliko je pegla u vertikalnom položaju i ne koristi se, nakon 8 minuta se automatski isključuje. Dakle, nema više straha od ostavljanja upaljene pegle. Prilikom sledeće upotrebe pegle sistem automatskog gašenja se gasi i možete nastaviti sa peglanjem.
Preuzmi u prodavnici
Pri poručivanju proizvoda nudimo Vam i lično preuzimanje u našim prodavnicama širom Srbije. Kako biste zaključili porudžbinu, nudimo Vam mogućnost izbora prodavnice. Ukoliko prodavnice koju želite nema na spisku, proizvod trenutno tamo nije moguće preuzeti.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice su otvorene. Posetite nas ili naručite online.